Sygeforsikringen "danmark"

 

OPA er godkendt behandlingssted

 

OPA er af Sygeforsikringen "danmark" blevet godkendt som behandlingssted.
 

Rabat til "danmark"s medlemmer

Som medlem af "danmark" opnår du en økonomisk fordel ved at vælge OPA som dit behandlingssted.

Vi tilbyder en fordelagtig pris til alle "danmark"s medlemmer - det gælder også de medlemmer, som ikke har tegnet særskilt operationsdækning hos "danmark".

Du får 11,5 % i rabat på:

  • forundersøgelsen
  • second opinion
  • ambulante besøg
  • operation
  • kontrolbesøg

 

Eventuel MR-/CT-scanning, røntgen og implantater/proteser afregnes særskilt og er ikke omfattet af rabataftalen.
 

Sådan gør du

Du skal først kontakte "danmark" for en snak om din forestående undersøgelse/behandling.

Dernæst ringer eller mailer du til os for at bestille en tid til forundersøgelse. Husk her at oplyse, at du er medlem af "danmark".

For at opnå rabat på din behandling er det en forudsætning, at du henvender dig til OPA som privat patient, hvor du ikke gør brug af en eventuel sundhedsforsikring eller er omvisiteret fra et offentligt hospital.

Når du kommer til forundersøgelsen, skal du medbringe dokumentation for, at du er medlem af "danmark". Det kan være et medlemsbevis (kan printes fra
"dit danmark"), en kopi af din police eller en kopi af din præmieindbetaling.

Du afregner din behandling direkte med OPA - vi udsteder en faktura til dig, hvor rabatten er fratrukket, og den betales i receptionen - læs i øvrigt her om vores betalingsbetingelser. Har du tegnet operationsdækning hos "danmark", skal du efterfølgende kontakte "danmark" for at få afregnet dit tilskud.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 12 11 86 eller læse mere på "danmark"s hjemmeside: www.sygeforsikring.dk/operation.htm